lørdag 9. oktober 2010

Laurdag i Jeriko

Ein ny dag ventar i Jeriko, frukosten er unnagjort og vi tek taxi til Kids Club der musikarane våre skal øve - eit greitt utgangspunkt for ein handle og kiketur på by'n. Vi må også vitje Hishams Palass i løpet av dagen.
Ein del nyttar badeanlegget på denne "kviledagen", ei av våre hadde hatt ein nydeleg avlappingsmassasje i Fitness senteret ved hotellet på morgonkvisten, det høyrdest ut til å vere meir enn verdt å prøve!
Alt vel!

Mellomskrift kl 1800 - snart "allmøte" - vi har hatt ein dag utan fellesprogram.
Vi vitja Kids Club og leverte nokre gåver - var på ein liten rundtur - fekk nokre spørsmål på telefon - var innom rådhuset og traff Tatjana som ville lære å lage vikingsmykke, utstyret har vore plassert i Kids Club sidan vitjinga frå Jeriko i 2004. Fleire tilsette var interesserte - då er det greitt å kunne seie at vi har den rette karen med oss.
Det gjorde det endå meir interessant at det var ein kar som lærde det frå seg...
så no har han hin helde eit grundig lynkurs på Kids Club.

Vi hadde ein god stor grillmiddag med alt innhald og for vidare til Hishams Palace - som eg skal fortelje meir om... - no allmøte!

På allmøtet vart vi oppdaterte på programmet i morgon -the Lærdal Music group skal spele på scena i rundkøyringa ved Rådhuset klokka 1630. Vi deltek på det offisielle arrangementet på det palestinske politiskulen.

I kveld har vi vore på vasspipebar, - og det er heilt klart det vert handla vasspipe til bruk på gatetrappa i Øyragata.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar