onsdag 22. september 2010

15 - fylkets beste mat

Avisa Firda fortel at Brun Undredal var årets produkt, - medan einerrøkt laks frå Lærdalsmat Sognefjord Gourmet og viltmør av hjort frå Fjordameny, Gloppen er "årets råvare for sjø og land"

Undredal er vel verdt ei vitjing - dei har gjort god merkevareoppbygging - det må ein vel seie dei har gjort på Lærdalsmat også!
Har ikkje testa mat frå Fjordameny - men sidan eg har Tante og Onkel i Eimhjellen veit ein at det både er gode råvarer og gode kokkar!

NrkSFJ med ein god historie også i dag - Årdalstangen IL lagar motbakkeløp Aosen opp gjennom velkjende Ofredalstunnellen - slikt er også god merkevarebygging - koble noko til noko som alle har høyrt om - men dei færraste har opplevd!
Den triste historia som NrkSFJ kom med var at vi har fått nytt pasient og brukerombud, - ombud og ombudsmann er eit godt og eksportert norsk ord. Trist ikkje dei som tilset henne - rettnok i eit vikariat - har problematisert truverdigheit - merkevarenedbygging kan det også kallast. Det er godt redaktør Sanne-Gundersen vel å gjere det.

Berre for å ha eit lite galskapspauseprogram og Tine kyrne bestemmer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar