onsdag 5. mai 2010

Mjukstart i vakkert ver -

Har nett blogga om at det vert nuperellekurs i Eldhuset - eg er heldig og har skytlane etter tante Ellen - skal finne dei fram og lage litt nuperellebilete seinare i dag...

Veret er nett like vakkert som i går - djupt og ekte følt - har lyst på fri fridag...!

Vi fer på frukostbesøk og tek dagen som den kjem - på jobb etter lønsj og til dagsrevytid.... - så i dag tek vi det som det kjem...

Etterskrift - Før vi kom oss på frukostbesøk rydda vi ut alle sommarmøblane våre frå lageret hjå naboen. Møblane vart ståande att etter julemarknaden i gamle Kiwibutikken, der dei vart nytta som sofagruppe i aller innerste hjørnet.
No er møblane komne på plass - og det fantastiske veret vart noko meir overskya utover kvelden, men vi har ei klar formeining om at det vert skikkeleg opning av grillsesongen før helga er over.
Det vert torsdag før eg får funne fram nuperellene, - dei kjem - no må eg få litt skjønnheitssvevn - det kjem ein heftig dag i morgon.
Elles har det har vore ministerbesøk i indre Sogn, slik ser det ut når Nrk fortel om møtet som Årdal Ap arrangerte og slik fortel Porten om sjukehusvitjinga og slik fortel Ole i Nrk om den same hendinga.
- og berre så de veit det - nokre gongar er det for seint å snu!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar