fredag 1. juli 2011

Ferdig, - strålande ferdig!

Sit og samlar tankane no like før eg sjekkar ut av hotellet,
for siste gong - på ein måte...
Ein rar dag -
med takk opp i handa og klemmar til strålande, omsorgsfulle og effektive tilsette -
både i underetasjen og på kreftpoliklinikken i Parkbygget...
Eg har ikkje noko ynskje om å treffe dei igjen - på sett og vis -
inderleg godt å vite at dei er der -
inderleg godt for meg å få lov til å  fortelje vidare at det i all hovudsak er godt å kome til ei kreftavdeling, - det er ikkje noko å vere redd for!

I dag les eg meldinga om at det er stendig fleire som får kreft - likevel er det nedgang i brystkreft, men det mest gledelege : Fleire av oss overlever kreft!


Har hatt ei fin veke med vitjing frå Vestnes og Stavanger. Det vart ikkje tur i den rosa bilen med Trønderinna som privatsjåfør og Bystudenten som Baksetekonsulent på torsdag likevel.
Vi vart staden alle tre turistvertar og trafikkonsuentar i baksetet på ein Hiace og sørga for at turistar frå Nord-Trøndelag måtte innsjå sånn i første omgang at Lone Camping, eigentleg er relativt nært bysentrum!
Stor nok til at det går an å snu ei campingvogn der!

Eg hadde fått gode råd av yndlingsfrisøren min, nyvoksa var eg klar for å slå ut med håret i går!

Vi rakk eit godt mål mat ute på Egon Kjøttbasaren i gårkveld , - sjølv om servitøren uforvarandes stakk av med bursdagspresangen til mor til Trønderinna... - dette kan det lett verte følgjetong av!
Min nybroderte bursdagspresang derimot var trygt plassert i ein pose, - og er nok klar for fotografering i Provincen i morgon!
- og Svigermor til Bystudenten er godkjent!

1 kommentar:

  1. Det må være godt å være ferdig!! Ønsker deg en strålende sommer, nå kan du se framover!! Godt å lese at kreftbehandlere er gode hjelpere!!

    SvarSlett