Gamalost er godt -
når gamalosten luktar vondt har modningsprosessen gått for langt.
Gjerne på rugbrød, - her med Kesam, gamalost og tytebærsylte. Kesam i dette tilfellet ein enklare og lettare variant enn rømme.
Gamalost er tilnærma fettfri og inneheld 50% protein, og er salsmoden allereie etter 3-4 veker! Med andre ord - ingen gamal ost!
Forlaget Skald presenterer si nye bok under Gamalostfestivalen "Gamalost" skriven av Henning Rivedal og Kjerstin Risnes.
Det vert nok bokhandling!
I gårkveld var vi på Bedehuset, viltgryte og raudvin og Ole Johannes Øvretveit som inspirator med trening og slankehistorie hans - no også med plan om å springe marathon - mykje god lått!
Det trengs litt stoffkyr slike dagar også, desse er frå Princess i svart og raud modell! Men tydlegvis ikkje lenger i assortementet!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar